сряда, 22 август 2007 г.

Два по достъпни велосипеда-Drag One и Drag Freeborn

Под марката драг се продават велосипеди сглобявани от "Веломания".Предполагам на повечето велосипедисти е известен този факт.Drag заслужават похвала за това, че правят дори и евтините си велосипеди смислени, за разлика от цялата гама и изобилието от причудливи творения на човешката ръка, с които е пълен пазара в ниския ценови клас.Нормални като дизайн, тези велосипеди са и много по-функционални и, макар да не могат да бъдат наречени истински маунтин байкове, тези колела могат да бъдат карани и в планината - много по успешно от повечето си конкуренти. По-долу ще се спрем само на два модела:Drag One и Drag Freeborn.
Drag One
Този велосипед е с твърда рамка от алуминий 6061, която изглежда масивна и определено привлича окото с видът си . За съжаление рамката е без отделно ухо за дерайльора и с челна тръба за стержени 1". С други думи, възможностите за надграждане са по малки. Все пак, ако карате само в града, но ви изкушава и планината, това колело е по-подходящо от повечето други на пазара.
Цената му е 219лв. с окомплектовката от снимката и 239лв. с колела XRP (които са с 24бр. плоски спици).








Freeborn
Трудно ще намерите велосипед с двойно окачване за 379лв ,който да е по-добре измислен от този модел. Задната част на рамката е стоманена ,а предната е от алуминий 7005. Системата на окачване е простичка, но точно това е плюсът й - може би ще създава по-малко проблеми. Сред плюсовете на колелото са и част от компонентите му - Shimano Altus при движението и предна дискова спирачка Shimano BR-M475.

1 коментар:

Анонимен каза...

Откъде може да се закупи колелото? От кой или кои магазини?И къде се намират тези магазини?Предварително Ви благодаря!