събота, 29 септември 2007 г.

Drag The Bomb може повече


Този модел с преден и заден амортисьор,с който ще ви запозная доби немалка популярност през последните години поради атрактивната си цена,външния вид и ход на вилката.При някой собственици на този модел се появиха и проблеми,но в повечето случаи те едва ли са станали при каране на велосипеда по предназначение.Направени са промени, за да се подобрят качествата на велосипеда.При задния амортисьор е вградена заздравяваща планка, а задният дерайльор е заменен с по-висок клас, за да се избегне честото чупене на ушите на рамката. Вилката също е сменена с по-добра.Това не е байк за спускане, а просто начален клас велосипед с двойно окачване, така че не очаквайте от него чудеса!Характеристиките на модела са следните:Новата вилка е SR Suntour Duro DJ.Задния амортисьор е coil spring.Спирачките и спирачните лостчета са Tektro като задната спирачка е V-brake.Предния и задния дерайльор са съответно Shimano FD-TZ30 и Shimano RD-TX30.Командите и задните венци са Shimano.Главините-Formula.Цената на това колело е 529 лева.На тази цена велосипеда е с идеална окомплектовка.

5 коментара:

Анонимен каза...

Spored men trqbva da ima i zadna diskova za po golqm balans na spira4kite i dvoen amortisior vsi4ko drugo e perfectno(osven zavodskite gre6ki).

Росен Иванов каза...

За дисковата си прав

Анонимен каза...

Имам такова колело и си е добре с изключение на теглото малко, не се спускам много екстремно и досега не сам чупил нещо..

Анонимен каза...

И аз имам бомба е малко е "тунинговах" с нов шок вилка дискови BB5 и външни гуми 2.3 от зад и 2.5 от пред не съм от "нормалните" шофиори които карат само градско това колело е направено за извън градско: гора, дх, фр!!

Анонимен каза...

Имам бомба, карам си и FR и DH и в града. Колелото си се държа добре, и което е тъпото...счупих ухо в града! :) Смених ухото, сега ще слагам някво по-добро шок-че и пак ще се спускам. Това е идеалният избор за някой, който иска за по-малко пари да има по-екстремни усещания.